NIEUWS BLOG

Door PUK en haar team.

Puk weer van de partij op het Havenfestival IJmuiden

Puk Gaat Door ride out 2-juni-2024

Voor meer informatie zie Ride Out 2024

de 'Puk Mascotte'

Sinds 14 februari heeft Puk haar eigen mascotte gekregen. 

Deze is gehaakt door C. Francken (België), en is gecreëerd door Creïmtions

💛💚

Neem eens een kijkje op facebook pagina Creïmtions!

Hier vind je onder andere leuke verhaaltjes, avonturen en nog veel meer leuke patronen die allemaal 'tot leven komen'.

Video clip Bully Bitch is uit!

PUK gaat door met BIKERACTIE 2023 - Binnenkort is de nieuwe datum en locatie bekend!

Deze demonstratie wordt georganiseerd uit solidariteit voor alle mensen in de samenleving die gebukt gaan onder pestgedrag en ongelijke behandeling, op scholen, zorginstellingen, werkplekken, sportverenigingen, woonkernen etc.Niet alleen zwakkere in de samenleving worden gepest en ongelijk behandeld! Iedereen kan het slachtoffer worden van pestgedrag en ongelijke behandeling, hoe moedig en sterk je ook bent!Pesten en ongelijkheid moet stoppen!

Lees meer »

www.pukgaatdoor.nl trekt nieuwe sponsors

Vanaf April 2022 is het mogelijk om PUK te sponsoren, en een aantal bedrijven vond dit aanleiding om zichzelf op deze wijze te verbinden aan #pukgaatdoor en het doel waar wij voor staan. Ondertussen zijn er nieuwe sponsors bijgekomen !

Lees meer »

PUK bij Radio Beverwijk

Enkele dagen geleden was PUK te gast bij radio Beverwijk om te praten over pesten en ongelijkheid, en wat het resultaat en gevolg is geweest van haar mediaoptredens van het afgelopen jaar. We danken deze lieve mensen voor de uitnodiging en de zendtijd die zij aan het thema pesten hebben besteedt! Het was een leuke dag in ieder geval.

Lees meer »

Even een hart onder de riem

PUK krijgt veel verzoeken tot een bezoek, actie of lezing. Een beperkt aantal kan worden gehonoreerd, maar gisteren bracht PUK een bliksem bezoek bij dit meisje, een groot fan van PUK (gaatdoor).

Lees meer »

Havenfestival 2022

Dit jaar stond ook Team PUK, beide dagen met een stand op het Havenfestival IJmuiden 2022 , om aandacht te vragen tegen pesten en ongelijkheid.

Lees meer »

Nieuwe Banners

Dankzij één van onze sponsors uitprinten.nl hebben we nu nieuwe Banners voor de vele festivals waar we dit jaar vertegenwoordigd zijn! 

Lees meer »

Zeer triest met een klein lichtpuntje

De Amsterdamse brandweer heeft de weduwe van een brandweerman die in 2019 zelfmoord pleegde een schadevergoeding betaald. Een woordvoerster van het korps bevestigt een bericht hierover in Het Parool. De leiding erkent dat pesterijen een rol hebben gespeeld bij de suïcide.

Lees meer »

Meet & Greet

Omdat PUK overladen wordt met berichten/e-mails van fans, heeft PUK aan gegeven een Meet & Greet moment te willen houden (foto en/of handtekening moment) op de plaats waar zij als jong meisje vaak te vinden was.

Lees meer »